[ Kinh nghiệm wordpress ]

Lav en moderne hjemmeside i WordPress✅ Køb webhotel – Få 3 måneders gratis ekstra periode, når du bruger min rabatkode:

Lær at lave en hjemmeside i WordPress , enten til dig selv eller til dit firma.

→ Vil du lave en blog, så se i stedet min komplette blog guide her:

I denne video lærer du, hvordan du selv laver en hjemmeside i WordPress med Brizy. Vi går igennem det hele fra start til slut, inklusiv køb af domæne, installering af WordPress og opbygning af hjemmesiden.

Det hele laver vi med en drag-and-drop builder, så du behøver ingen teknisk erfaring med hjemmesider eller at kunne kode.

Når du har set videoen er det fremover muligt for dig selv at lave moderne hjemmesider i WordPress.

Oversigt:
01:25 – Hosting & Domæne
06:56 – Installation af WordPress
13:37 – Opret sider

17:15 – Opret menu
19:38 – Installer WordPress tema
27:28 – Brizy page builder – forside
1:06:15 – Brizy page builder – produktside
1:13:45 – Brizy page builder – om side
1:19:52 – Brizy page builder – kontaktside
1:24:30 – Kontaktformular
1:32:45 – Astra indstillinger
1:35:34 – Tilpas hjemmeside til mobil
1:36:50 – Footer
1:38:25 – Footer widgets
1:45:54 – Sikkerhedsplugin
1:47:05 – SEO plugin
1:50:34 – SSL

Har du brug for hjælp? Skriv en kommentar og jeg vil svare dig hurtigts muligt 🙂
Jeg kan også kontaktes her:

Billeder og video:
Jeg har desværre ikke billeder og video, som er blevet brugt i denne video. Men find gerne selv nogle billeder og video, som du kan bruge.

Find billeder her:

Yoast SEO guide

Grafik til hjemmesider:

Nguồn: https://grenadesandwich.com/

Xem thêm: https://grenadesandwich.com/kinh-nghiem-wordpress/

Tags: ,,,,,,,

Rune Lillevang

43 Bình luận

 1. Hej Rune. Super video for os der ikke er vant til at arbejde med den del. Jeg har måske behov for at få oplyst hvordan man eks. for lagt et menukort ind under et menupunkt – eks. hvis dte var et frokostkort man skulle vise når man trykkede på knappen og den skulle linke ind til en side.
  Det samme med BOOK BORD – det er jo typisk en kode man lægger ind som linker videre – kan man skrive koden ind selv eller skal den gemmes i dashboarded først??
  Håber du kan hjælpe – igen super video – lav endelig flere:)

 2. Hej Rune
  Jeg har aldrig arbejdet med WordPress, men skal nu lave en hjemmeside for en virksomhed. De har en hjemmeside i forvejen, som også er lavet i WordPress, men den trænger meget til en kærlig hånd.
  Er det muligt, at jeg kan redesigne hjemmesiden, mens at deres nuværende hjemmeside/design kører videre? Så siden ikke skal være nede eller under ombygning? Jeg tænker at det vil være smart, hvis jeg kan arbejde på hjemmesiden og så først lancere den, når den rent faktisk er færdig 🙂

 3. Hej Rune god video. jeg har godt nok et lille problem i forhold til Astra settings ikke bliver vist 40:35 hvordan kan det være?

 4. Hej Rune. Tisund tak for din video. Den er superfed. Jeg er løbet i et problem – Du viser nogle ændringer ved ca. 42 minutter i din video. Her er jeg kørt lidt fast. Det er der hvor man ændrer "Astra Settings" til "Ingen sidebjælke" osv. Jeg får en fejl når jeg trykker på "Opdater" Opdatering mislykkedes. Beklager, men du har ikke rettigheder til at rette det brugerdefinerede felt _regular_price.

  Har du nogen idé om hvad det kan være? Eller hvordan man retter det?

 5. Hej. Tak for hjælpen.
  Har et problem med å og æ, som ikke vises pænt. Gætter på at det er dansk tegnsætning som er problemet. Kan det fikses?

 6. Hej Rune. Super fedt med lækkerier. Jeg har dog udfordringer med at få kontakt formuleren til at virke. Udfordringen ligger i at jeg ikke modtager min mail når jeg laver en prøve. Har gennemgået din metode slavisk flere gange uden held. Er der et flue ben et sted jeg mangler at hakke af.?

 7. Fed video!
  Findes der noget lign. hvor man kan lave app' til mobiltelefonen uden at skulle kode appen selv?

 8. Super fed gennemgang.. Jeg kan dog ikke få Facebook widget'en til at fungere?
  Jeg ville rigtig gerne høre hvordan du fandt den URL som du ikke kan huske i videoen, da det umiddelbart er den der driller. (BTW, kan jeg ikke bare kopierer URL'en fra browseren da jeg jo er logget ind på min bruger.

 9. Hej Rune! Fantastisk video, tak for at dele det med os. Har du en video eller guide til, hvordan man gør hjemmesiden mobilvenlig også? 🙂

 10. Har du et godt visiter counter plug-in ?

 11. Taaaaaak for hjælpen, det var virkelig fantastisk 🙂

 12. Tak for en super god video!! Dog har jeg lidt problemer med at skifte temaer. For når jeg aktiverer et nyt tema kommer det ikke frem på selve hjemmesiden – også selvom jeg opdaterer siden.. Ved du hvad det kan skyldes?

 13. Hej Rune,

  Super video. Jeg er i gang 🙂 Jeg savner et opdater side ikon i kontrolpanelet ? Den der runde evigheds cirkel hvor du opdaterer siden efter du har lavet ændringer.

  Jeg er nået til child theme i din video men når jeg checket siden ser den helt gal ud…

 14. Tusind tak for videoen! Jeg har dog et "lille" problem med at jeg ikke kan indsætte billeder med Brizy? Det er helt fine jpg billeder fra Unsplash jeg prøver med, men der kommer bare sådan et knækket billedikon når det mislykkes. Kan jeg indsætte billederne med Astra selvom jeg bruger Brizy til byggesten?

 15. Jeg bliver ved med at få fejl når jeg sætter facebook på nederst på siden. Den siger siden ikke findes, men det er den side. Hvad gør jeg forkert?

 16. Tak for gode fif.

 17. Du er så sej ! Tak

 18. Jeg har ikke knappen tilføj nyt tema, i forbindelse med tilføjelse af Astra, har kun en mulighed der hedder install theme, men det koster pænt mange penge. Har du nogen ide?? Vh. Per:)

 19. Tusinde tak for hjælpen!

 20. I stedet for at få et baggrundsbillede, er det så muligt at få en video som baggrund vha. Brizy?

 21. Hej Rune
  Kan simpelthen ikke få min menu til at være sticky så den bliver der når jeg scroller. Kan du hjlælpe?
  Har fulgt din video

 22. Hej Rune! Super video 🙏🏼
  Hvordan laver jeg en med ( Læg i kurven? )
  Fx når du skal købe tøj? Kan ikke rigtig finde det?

 23. En i særklasse god guide, der sendte mig et tigerspring fremad. Spørgsmål: Kan man kombinere hjemmeside med en blog i ét design, for at kombinere det bedste fra det stationære materiale med det mere "flydende" fra en blog?

 24. jeg havde ikke set din video til at begynde med, så jeg har købt domænet direkte på wordpress er det så nødvendigt at flytte det til simply ? jeg tænker jeg har jo dæmenet i wordpress? jeg er helt grøn i det her .

 25. Hej Rune – tak for din video, den har fået mig i gang med at lave hjemmesider 😉

  Jeg har købt en Astra licens, og har brugt den på et par sider. Ved du om man skal have en ny licens til hver ny side man laver????

  Med venlig hilsen
  Lars-Henrik

 26. Hej Rune
  Jeg er inde og følge din video, dog kan jeg ikke skrive tekst i "knap" ( du viser det i videoen 46:43 ) når jeg skriver " Book her " omskriver den det til "Bog" og vil kun tillade jeg skriver 3 bogstaver ??
  Hvad eller hvordan gør jeg lige dette ?
  ps tak for god video 🙂
  Anette

 27. Det beløb man betaler på det der simply er det hvert måned man skal betale det:)

 28. Hej Rune
  Jeg er ved at prøve at lave min egen hjemmeside. Jeg følger din guide til punkt og prikke, men tror alligevel der er noget der er gået galt. Jeg har valgt Astra og Brezy og laver samme opsætning som dig her til en start. Men når jeg vil se min hjemmeside, er den stadig "blank" med en grim sidebjælke. Hvor tænker du jeg mangler at krydse noget af?
  (og tak for en rigtig god video)

 29. Hej Rune, tak for en god video. Jeg sidder og er igang med at forsøge at lave min egen hjemmeside ud fra din videogennemgang, men jeg kan hverken finde temaet Astra eller OceanWP. Findes de ikke mere eller hvad gør jeg ?

 30. Jeg forsøger at lave en hjemmeside i WP – men støder ind i forskellige problemer. Bl.a. får jeg ikke de helt sammen sider op som i videoen. Og hvis jeg skal installere plugins skal jeg opgradere til Business for 2.028,- kr. Så hvad gør jeg når jeg ikke har brug for en side, der koster penge.

 31. Hej igen – du skriver at du normalt ikke arbejder i Astra, hvad arbejder du så i?? og hvad vil du anbefale at man køber Pro
  licens til Astra eller f.eks. Divi??

 32. Hej Rune – fantastisk video du har begået her, virkelig lærerig. Men, når jeg er i bag end og vil arbejde i Footeren, får jeg kun mulighed for at rette copyright, der er ikke den mulighed som din video viser med at Footer widgets?? og når jeg går ind under Widgets så får jeg denne besked (Dit tema har 8 widgetområder, men denne særlige side viser dem ikke) kigger jeg det forkerte sted??

 33. Er det muligt at gøre noget ved menu bjælken i toppen, så den ikke er hvid, men fremstår som en mere integreret del af siden?

 34. Tak for en super god guide. Kan det passe, at man ikke kan tilføje et rss-feed, som viser nyheder fra andre sites – (jeg har Brizy Pro).

 35. Hvorfor passer indstillingerne ikke sammen med mit….nu har jeg valgt at følge gennemgangen slavisk…..hjælp!!!

 36. Hej super god video. Hvad kommer det til at koste alt i alt? Domæne, webhotel og ssl certifikat.

 37. Tak for god informativ video. Har ledt efter noget på dansk – så dette var lige hvad jeg havde brug for. Jeg har kastet mig ud i Avada og importeret en template, som jeg nu er igang med at tilrette. Det er noget omstændigt, og der er ting jeg ikke kan få lov at lave om på. Muligvis pga widgets, tænker jeg nu når jeg har set din video. Kender du andre steder jeg kan finde videoer som dine på dansk, hvor der bliver gravet i netop det med at tilrette i templates og måske også Avada? Kan ikke se noget fra din hånd. Pft ;O)

 38. Hej. Jeg hat Problemer med at få mit Kontaktformular ind. Får ikke koden. Har en nyere Version

 39. Hvem fanden disliker dåddan noget ?

 40. Jeg kan ikke finde astra

 41. Fantastisk video : ) Tusind tak. Hvis jeg vil oprette en masse produkter til min hjemmeside, og man skal kunne trykke på et link og læse om hvert produkt. Så skal jeg vel lave en side for hvert produkt ikke? : )

 42. Kom lige forkert i gang og måtte flytte domæne fra Dandomain over til Simply, heldigvis gratis, men kan ikke komme videre da det åbenbart tager noget tid. Har nogen erfaring med hvor længe?

 43. Hej Rune, fed video virkelig brugbar! Jeg har dog et problem, er kommet til det her med at oprette forsiden med tekst når jeg skriver noget og opdatere så kommer det ind på siden men forsvinder der hvor man redigere, så jeg ikke kan se hvad der i forvejen står og skal til at kopiere det hele ind igen for at lave det om ? Dette sker med alt pånær knapperne.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *