[ Kinh nghiệm wordpress ]

WordPress website maken? Ik laat het je zien! | 2020Bekijk de 2021 WordPress website maken tutorial hier:

Een WordPress website maken hoeft niet moeilijk te zijn! Vandaag laat ik je zien hoe je een WordPress website maakt met behulp van het Astra thema en de Elementor page builder. Met Elementor kan iedereen gemakkelijk een mooie website maken!

Meer weten over WordPress hulp op afstand?

Bekijk de voordelen van Elementor Pro:

WPLounge is dé plek om te leren over WordPress. Op vind je tutorials en informatie over plugins, themes en hosting. Vooral de WordPress handleiding wordt veel bezocht. Daarnaast verkopen wij eBooks en geven we WordPress cursussen. We bouwen natuurlijk ook websites! Voor meer informatie: neem contact met ons op: [email protected]

Heb je nog geen WordPress? Zie hier de video hoe je WordPress kan installeren:

Hulp nodig met een WordPress probleem? Ik help je graag! Weten hoe?

WordPress leren? Volg onze 1-daagse cursus!

Vind hier het gratis WordPress stappenplan:

Of liever de uitgebreide WordPress handleiding?

Muziek: « All That » van Bensound.com

Nguồn: https://grenadesandwich.com/

Xem thêm: https://grenadesandwich.com/kinh-nghiem-wordpress/

Tags: ,,,,,,,,,,,,,,,,,

WPLounge

45 Bình luận

 1. Bekijk mijn 2021 WordPress website maken tutorial hier: https://youtu.be/BvGekbDk4zU

 2. Super handige uitleg! Heeft mij heel erg geholpen. Ik loop alleen tegen 1 probleem aan. Hoe kan je een element dat wel in de template staat verwijderen? Ik zie nergens een mogelijkheid om een tekst blok of icoon weg te halen. Enig idee?

 3. Hi! Klopt het dat je nu de business plan nodig hebt om plug-ins en thema's te installeren?

 4. Kun je je website gratis online zetten, Zodat andere mensen het ook kunnen bekijken?

 5. perfect!

 6. Maarrr. Dit is toch niet hoe je ZELF een website bouwt?

 7. Super tutorial, maakt het maken van een website toch toegankelijker! like+1

 8. Hallo. Ik heb een vraagje. Kan het antwoord eigenlijk nergens vinden. Ik heb een website met berichten op mijn homepage die ik elke dag probeer te plaatsen. Al die berichten heb ik onderverdeeld in tags. In het begin heb ik dat niet bij al die berichten gedaan. Mijn vraag is: is het schadelijk in alle google searches als ik veranderingen alsnog in de titels van de berichten alsnog aanpas?

 9. Ik volg alle stapjes exact op, maar zodra ik bij elementor een template kies, ziet het er bij mij allemaal anders uit en kan ik niet zo simpel het in gebruik nemen. Ik loop als leek dus direct dood 😢

 10. Nice waar raad je aan om hosting en domein te kopen?

 11. stap voor stap heel goed en duidelijk uitgelegd. dank je wel. ik ben een starter and you help me save money, many thanks!!!!!!!!

 12. Duidelijke video! Alleen heb ik een probleempje, ik wil graag de header van mijn website aanpassen, maar bij het kopje weergave staat Header Footer en Blokken er niet bij. Enig idee hoe ik dit toch kan aanpassen?

 13. Hi een super uitleg thanks het is me goed gelukt. Maar ik had nog wel een vraagje. Ik heb de website gemaakt. En ik ga op mijn telefoon of laptop maakt inprincipe niet uit naar mijn site. Dan heb ik nog steeds het balkje boven en kan nog van alles doen qua aanpassingen. Hoe kan ik dit oplossen.

 14. Hi! Als ik naar weergave ga dan staat Header Footer & Blokken er niet in en volg de tutorial stipt. Is dit verplaatst?

 15. Thanks

 16. Hartelijk Dank voor deze instructie film! Het heeft me zeker geholpen. Ben in het begin stadium van mijn as verstrooiings bedrijf. En kan al veel meer zelf doen in plaats van het te laten doen. Bespaard heel veel geld. Nogmaals mijn hartelijke dank.

 17. Hoi roger, hoe kan ik de mobiele versie aanpassen. Want ik heb een website gemaakt maar als ik de website open op mobiel zie ik een andere versie dan die ik zelf gebouwd heb? Groetjes Michiel

 18. Beste Roger, wat een ontzettend handige video. Hier heb ik echt wat aan gehad. Ik heb alleen een vraag. Op de homepage staat een knop about us. Hoe krijg ik hieronder mijn nieuwe pagina? Zodat je daar om komt via op de knop about me te drukken? Bij voorbaat dank

 19. Ik kan astra niet vinden, weet je waar dit aan ligt?

 20. beste, leuke video, ik zou in het begin van je video wel even duidelijk maken dat je een business account nodig hebt om dit te kunnen waarmaken (25€/ maand)

 21. Super !! Hoeveel
  Kost het om word press te gebruiken?? Enof hoe werkt het met het onderhoud. Heb gehoord dat een site onderhoud nodig heeft.. weet iemand hoe dit werkt??

 22. Dag! Ik kan de footer niet aanpassen door elementor te gebruiken. Footer en blokken staat helemaal niet in het drop down menu. Op elementor staat dat je de pro versie nodig hebt.

 23. als ik de tekst op 3:57 wil aanpassen select ik het maar kan ik het niet verwijderen

 24. Bij mij staat er niet bewerken met elementor. En als ik de site heb geïmporteerd krijg ik een witte site waar staat: deze pagina lijkt niet te bestaan

 25. Helaas kom ik niet verder dan het elementor menu…

  De afbeeldingen worden niet geladen en als ik 1 probeer te importeren krijg ik volgende melding:

  Je site heeft te maken met een tijdelijk probleem bij het verbinden van de template server

 26. Hallo, Roger als ik voor een andere hostingpartij kies, werkt de rest op de zelfde manier die uw uitlegt in de vorige en deze video, want ik lees sommige reacties op vimexx, dat sommige websites in eens offline zijn en compleet weg zijn, vandaar dat ik dat vraag kan dat met elke hosting partij

 27. Moet je om plugings te installeren business kopen ?

 28. Goedemiddag, zeer duidelijke uitleg! Ik heb een vraagje over het menu van astra.
  Als je een submenu aanmaakt dan blijft het dat je de hoofditem van de submenu aan kan blijven klikken en een pagina opent. Nu zou ik heel graag willen dat je alleen de sub onderdelen kan aanklikken en niet het hoofd onderdeel. Hopelijk leg ik het een beetje duidelijk uit.
  Vrgr,Ingrid

 29. Klopt het dat je Elementor moet aanschaffen!?

 30. bij de pakketten van wordpress kan ik niet vinden dat daar een e-mail adres bij zit, hoe kan ik vanuit mijn website mail versturen, uitleg was goed, bedankt daarvoor!!

 31. Beste Roger, ik kan alles aanpassen in het Astra Thema, ik werk bij, maar als ik hierna de website wilt bekijken is het nog steeds de standaard template die ik gekozen heb en is er niets van m'n wijzigingen meegenomen. Ik word er zot van 🙂 maar alvast bedankt voor je duidelijke uitleg! Kan je me toevallig zeggen aan wat dit zou kunnen liggen?

 32. Beste Roger. Ik ben momenteel aangekomen bij het gedeelte header. Echter staat de optie header en footer niet bij de weergave. Ik heb geen idee waarom niet en weet ook niet hoe ik er dan wel kom. Ook staat er een vlakje met een soort schaduw om mijn logo heen. Dit is ook bij het logo wat al in de site stond te zien. Dit wil ik uiteraard niet. Ik hoop dat je me kunt vertellen hoe ik dit oplos. Bij voorbaat dank.

 33. Kost dit geld?

 34. Beste Roger, ik ben WP 0.0 , absolute beginner. dus ik kies voor zo veel mogelijk 1 op 1. Ik doe mijn best en heb een probleem: de Astra template wordt niet geinstalleerd. Een andere template wel. Wat kan ik doen? Ik hoop snel van je te horen

 35. Beste Roger,

 36. Allemaal leuk en aardig, maar om plugins te installeren heb je een 20.- per maand abbonoment nodig. Er staat nergens op een YouTube een tutorial hoe je een site moet bouwen zonder builder plugins

 37. wauw goed uitgelegd ! het is zelfs mij gelukt ! hahahaha Thanx!

 38. duidelijke video zover behulpzaam. Kan echter niet de header en footer aanpassen zoals gesteld.

 39. Duidelijke uitleg. Alleen lukt het me niet om het Astra block uit de video te importeren. Wat ik ook doe het lukt me niet. Suggesties zijn welkom.

 40. Duidelijke uitleg! Alleen heb ik problemen met het importeren van het Astra Block uit de video. Wat ik ook doe, ik krijg 'm niet geimporteerd! Doe ik iets verkeerd?

 41. Hoi. Ik krijg de volgende melding na download Astra:
  Vereiste bestandsrechten om template te importeren ontbreken.
  Je kan machtigingen gemakkelijk bijwerken door de volgende code toe te voegen aan het bestand wp-config.php
  define( 'FS_METHOD', 'direct' );
  Hoe kan ik dit oplossen?

 42. Hoi, Bij het installeren van Mountain krijg ik een foutmelding ''wpforms lite failed''. Ik moet deze handmatig installeren maar welke plugin moet ik hiervoor hebben?

 43. Goede uitleg, ik kom ver! Echter heb ik de knop 'bewerk met elementor' niet bovenin staan. Moet ik iets aanvinken?

 44. Hoi ik wilde naar jouw voorbeeld een startertemplate kiezen en koos voor Learn Dash Academy maar die vraagt om betaalde plugins… is daar een weg omheen dat je weet?

 45. Mooie videouitleg! Perfect voor een leek zoals ik. Echter, je achtergrond muziek is voor mensen die lawaaidoof zijn een gruwel. En laten we eerlijk zijn, dat simpele deuntje heeft geen meerwaarde. Ik denk dat je video zelfs krachtiger overkomt zonder achtergrondmuziek.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.